Schrijf je in voor de Battle of Drums!

28-2-2019

Vorig jaren waren het 'The Originals' die de Battle of Drums wonnen. Wie wordt op 26 juli 2019 de 'Beste Brassband Rotterdam Unlimited Zomercarnaval 2019'? De inschrijving voor de Battle of the Drums is geopend! 

Hoe schrijf je jouw brassband in?
Vul het inschrijfformulier in en upload een video van maximaal 3 minuten. De video wordt beoordeeld door een deskundige jury, die een selectie maakt op basis van de muzikale en inhoudelijke performance van de brassband. Klik hier voor het inschrijfformulier. Inschrijven kan tot en met zondag 14 april.

Hoe verloopt de wedstrijd?
Op donderdag 18 april wordt bekendgemaakt welke 6 bands op basis van de ingestuurde video's doorgaan naar de voorronde van de Battle of the Drums. Deze vindt plaats tijdens Latin & Caribisch festival Dias Latinos in Amersfoort op vrijdag 5 juli 2019.

De drie groepen die doorgaan naar de finale strijden op vrijdag 26 juli tijdens Rotterdam Unlimited om de felbegeerde titel op het Hofplein in Rotterdam.

Wat valt er te winnen?
Als brassband maak je kans op geldprijzen, een vermelding op The Golden Drum en de kampioensbeker 'Beste Brassband Rotterdam Unlimited Zomercarnaval 2019'.

First prize: € 4500,-
First runner up: € 2750,-
Second runner up: € 1750,-

Deel dit bericht op social media:

Partners

Rotterdam Unlimited uses cookies This website makes use of cookies. Why? Click here for more information.