Western Union is hoofdsponsor Zomercarnaval Rotterdam

Western Union Money Transfer en Zomercarnaval Rotterdam slaan de handen ineen. De toonaangevende Amerikaanse financiële dienstverlener is de komende editie hoofdsponsor van het Rotterdamse Zomercarnaval op 26 en 27 juli 2019.

Kijk op wu.com voor meer informatie over Western Union.​


Voor het Rotterdamse Zomercarnaval is deze samenwerking een uitstekende match, zo meldt Guus Dutrieux, directeur van Rotterdam Unlimited, waarvan Zomercarnaval een onderdeel is. “Beide partners richten zich op het bij elkaar brengen van mensen en het overbruggen van afstanden, zowel cultureel als geografisch”.

Over het Zomercarnaval
Zomercarnaval bestaat sinds 1984 en is ontstaan uit de Antilliaanse carnavalstraditie met als doel cultuurontmoeting te entameren. Dit jaar vindt de 34e editie van Zomercarnaval plaats op 26 en 27 juli, dit alles binnen het grootste, meest uitbundige en veelkleurige straatfestival van Europa, Rotterdam Unlimited, wat van 23 t/m 27 juli het stadshart van Rotterdam in wereldse sferen hult. Een feestelijke vijfdaagse met concerten, dansdemo's, parades, feesten en nog veel meer met culturele diversiteit als feestelijk middelpunt. Een mix van nationale en internationale artiesten, de jaarlijks terugkerende, Battle of Drums en als ‘grande finale’ de traditionele en kleurrijke Zomercarnaval Straatparade.

Share this page on social media:

Rotterdam Unlimited uses cookies This website makes use of cookies. Why? Click here for more information.